Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gös på purjolöksbädd

Ingredienser

  • Gösfile – 4 st
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 1- 1 1/2 Purjolök
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 1/2 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
  • 1 dl hackad dill

Instruktioner

Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Skölj och skiva purjolöken fint. Häll över vin och buljong. Koka purjolöken i ca 5 minuter under lock. Krydda gösfiléerna med salt och peppar. Vik ihop dem och lägg på purjolöksbädden. Koka ytterligare 6-8 minuter tills fisken är genomkokt. Strö över dillen. För alla Fri från gluten och ägg. Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin eller olja i stället för smör. Kontrollera innehållet i fiskbuljongtärningen.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept