
Pankopanerad laxburgare med nötig coleslaw
Ingredienser
- Laxburgare - 4 st
- Morötter - 50 gram
- Vitkål - 50 gram
- Rivjärn - 50 gram
- Grönkål - 50 gram
- Majonäs - 2 msk
- Cream Fraiche - 2 msk
- Salt
- Peppar
- Ägg - 1 st
- Vetemjöl - 2 msk
- Panko
- Hamburgebröd
- Tomater
- Gurka
- Persilja
- Ruccola
Instruktioner
Pankopanerad laxburgare med nötig coleslaw.
Gör såhär:
50 gram vardera av morötter, vitkål, rödkål och grönkål.
Riv dom i ett rivjärn och lägg i en skål. Hacka lite hasselnötter och blanda sedan i 2 msk majonäs och 2 msk cream fraiche.
Rör runt.
Blanda sedan i 1 msk sesamolja och smaka av med salt och peppar.
Börja med att göra en panko planering med 1 ägg, 2 msk vetemjöl och panko.
Doppa laxburgarna och stek på medelhög värme tills fisken får en fyllengul färg.
Serveras med gott hamburgebröd, tomater, gruka, persilja och ruccola.
Smaklig spis!